MAGAMRÓL

 

A te dolgodat nem fogom jobban tudni nálad, de abban segíthetek, hogy könnyebben haladj az utadon! - Rózsás Andrea.

 

Az életem egy "modernkori elvonulás", mert van szerencsém egy nagy várossal szinte egybeépült faluban, egy természetvédelmi terület, egy erdő mellett élni. Így van lehetőségem a mindennapok forgataga mellett a CSENDben létezni. Az ősi hagyományok és az új tanítások szintézisében látom a világot. Diplomám, felsőfokú végzettségeim mellett utam során spirituális ismereteket, tapasztalatokat szereztem és folyamatosan szerzek. Belső vezettetéssel találkoztam angyalterápiával, meditációval, ősi hagyományokkal, Tarotval, Hermetikával, Reikivel, Integrált Energia Terápiával (Integrated Energy Therapy ®), álmokkal, integrált alternatív pszichológiával, spirituális pszichológiával, parapszichológiával, Hangterápiával, asztrológiát tanulok, vallásokkal, valláspszichológiával, jógával ismerkedek. Szerintem a felsorolás végeláthatatlan, folyamatos.

Az elmúlt években rengeteg időt szántam a tanulás, a tanítás és mások segítése mellett a napi szintű elmélyülésre, meditációra, melyek mind kapuk voltak utam során az egyre magasabb rezgésű energiák világába. Egyik kapu nyitja a másikat, a kulcs nálunk van. 

Külön szeretném megemlíteni azokat az embereket, akiktől van szerencsém személyesen is tanulni, akiknek nagy tisztelője vagyok és akiknek mérhetetlenül sokat köszönhetek.

Hálás vagyok Paulinyi Tamás író, parapszichológusnak, a Szintézis Szabadegyetem igazgatójának, hogy az egyetemen eltöltött 3 évem alatt a Szintézis elmélettel megtaláltam egy járható utat.

Hálás vagyok Szabó Judit író, spirituális tanítónak, hogy tanítványaként segítette belső érzékeléseim müködésének meg- és kiismerését.

Hálás vagyok Dr Angster Mária pszichológus, klinikai gyerek szakpszichológus, pszichoterapeutának, hogy általa nyerhetek betekintést a „mindent tudó mezőbe” a Hellinger-féle családállítás módszerén keresztül, amit ő tett ismertté Magyarországon.

Hálás vagyok Acharya Shree Shankar indiai felébredett mesternek a tőle kapott beavatásért (2013) , a 3 szintű Meditációs és Gyógyító Kurzusáért, ahol ősi meditációs technikákat sajátíthattam el és azért, hogy rendszeresen a csoportjában gyakorolhattam  és gyakorolhatok. Hálás vagyok, hogy elfogadta a meghívásomat és életében először a LÉLEKZET HÁZban tartott előadást a megvilágosodásáról.

Hálás vagyok a Belgiumban élő Mieke Michielsen azóta visszavonult IET Mester Trénernek, akitől az IET Mester- Oktatói képzést kaptam Hollandiában és aki az első Magyarországon élő IET Mester- Oktatóvá avatott. Továbbá hálás vagyok, hogy a meghívásomra Mieke saját Angel Diamond®- Gyémánt Angyal® rendszerét Magyarországon is bemutatta, ahol házigazda-tolmács lehettem.

Hálás vagyok Szilágyi Zoltánné Bálint Györgyi hang- és zeneterapeutának, szakírónak, a Hangterápia Központ Budapest szakmai vezetőjének, aki kidolgozta a magyarországi Humánegészségügyi Hangterápia koncepcióját és így részt vehettem az első egy éves Humánegészségügyi Hangterápia képzésen, ahol elsajátítottam tibeti hangtálas, gongos, terápiás hangvillás illetve összetettebb hangterápiás eljárásokat és módszerkombinációkat.

Hálás vagyok Maria Kramer IET® Mester-Trénernek (USA), akitől második IET Mesteri beavatásomat kaptam és aki elfogadva meghívásunkat, az amerikai The Center of Being képviseletében 2015 szeptemberében megtartotta az első magyarországi IET ® Mester-Oktató képzést, aminek hivatalos házigazdája lehettem. 

Hálás vagyok, hogy Szepes Mária és Hamvas Béla könyveit olvashatom, hálás vagyok a férjem támogatásáért és az Égi segítségnek a vezettetésért.

 

 

 

Gyerekkorom óta tapasztalom, hogy a világ jóval több, mint amilyennek fizikai érzékszerveink mutatják. Számos parajelenség megélése egy olyan káoszhoz vezetett bennem, amiben rendet csak a megértés teremthetett. Ezért kezdtem el nagyon intenzíven tanulni. Jól tudjuk, hogy a csakrák tudatállapotokat is jelentenek, a fejlődésünk útját. A szívcsakrához, a feltétel nélküli szeretet állapotához, a Napfonat csakrán át vezet az út felfelé, ami pedig a racionális gondolkodás. Nem hagyhatjuk ki az eszünket! Mindenkiben megvannak a belső képességek, de meg kell tanulni hogyan férjünk hozzájuk és hogyan használjuk azokat. A mennyekbe, a poklon át vezet az út. A hajnali pirkadó napfény csak annak a szívét megelígiti, aki túl van a lélek sötét éjszakáján. Nem lehet megspórolni a nehézségeket, de ahogy jársz az önismeret útján, elkezdesz dolgozni magadon, megismerkedsz különböző elméletekkel, technikákkal, tanfolyamokkal, terápiákkal, amik mind segítenek felismerni, feldolgozni- kidolgozni a múlt fájdalmait. Felismered az "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét és közben a figyelmedet egyre jobban kívülről, a külső világból befelé fordítod, erősödnek belső képességeid, egyre érzékenyebbé, fogékonyabbá válsz a megfoghatatlanra, a láthatatlanra.

 

 

ÉREZD MAGAD OTTHON!

 

 

Hiányérzetünk van, ezért folyton keresünk. Ismerős, ugye? Szüntelenül keressük az embereket, a tárgyakat, a helyzeteket, a helyszíneket, amiktől majd biztonságban, örökké tartó szeretetben, egyszóval OTTHON érezzük magunkat. Mindeközben csalódunk, megbetegszünk, gyászolunk, félünk, nem értünk, sajnálkozunk, elfáradunk, mégis a szívünk mélyén hisszük, egyszer sikerül. Keressük ezt az otthonérzést, mert legbelül tudjuk, létezik. Emlékezünk rá mindannyian. Te is! Csupán meg kell tanulni hogyan férjünk hozzá.

 

Szeretnél jobban lenni? Szeretettel várlak!

 

 

 

 

 

 

 

*INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (Integrated Energy Therapy ®):

 

Az első Magyarországon élő IET Mester- Oktatóként 5 beavatást kapva nemcsak tanítok, hanem IET kezeléseket is vállalok. Az Energiamező Gyógyító Angyalainak csatornájaként a lila angyali energia sugarat használva biztonságosan segítek kitisztítani a múltban lerakódott negatív energiamintákat, hogy egyensúlyba kerülj a jelenben. Mindez lehetővé teszi számodra is, hogy megvalósítsd az álmaidat a jövőben! Helyszín: Győr. Távkezelést is vállalok. Előzetes időpontegyeztetés szükséges!

RÉSZLETES INFORMÁCIÓKAT AZ INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (Integrated Energy Therapy ®) RENDSZERÉRŐL ITT TALÁLSZ: www.energiaterapiaoktatas.hu

 

* IET KÉPZÉS:

 

2014 decemberében az a megtiszteltetés ért, hogy az amerikai The Center of Being nemzetközileg jegyzett több, mint 2980 IET oktatója közül beválasztott a legjobb IET oktatói közé, így lettem az egyik TOP IET® INSTRUCTORS of 2014. Ezt a címet 2015-ben is elnyertem: TOP IET® INSTRUCTORS of 2015.

IET ALAP-, IET KÖZÉP- ÉS IET FELSŐFOKÚ TANFOLYAMOK,

IET AZ ENERGIAMEZŐ GYÓGYÍTÓ ANGYALAI TANFOLYAM,

IET LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP,

IET GYEREKEKNEK,

IET HÁZIÁLLATOKNAK

Az IET tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. A tanfolyamok elvégzését az amerikai The Center of Being által kiállított oklevéllel igazoljuk.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓKAT AZ INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (Integrated Energy Therapy ®) RENDSZERÉRŐL ITT TALÁLSZ: www.energiaterapiaoktatas.hu

 

*LÉLEKZET ® JÓLLÉT Kezelés:

 

Mottó: Tudatosság és Szeretet

A JÓLLÉT Kezelés egy szeretetalapú beszélgetés biztonságos, energetikailag védett környezetben, melyet belső érzékeléseim által vezetve számos technikával kombinálok a jólléted, fejlődésed érdekében. Ez a beszélgetés szólhat egy aktuális problémádról, félelmedről, fájdalmadról, egy elakadásról, egy újra- és újra ismétlődő nehéz helyzetről, amit már egyre kevésbé tolerálsz.

A kezelés iránytűként szolgál spirituális fejlődésed útján.

 

A JÓLLÉT Kezelés az elmúlt 10 éves tapasztalataimra és tanulmányaimra alapozva irányul az aktuális probléma megértésére, mellyel egy érthetőbb, kezelhetőbb, ezáltal boldogabb élet élhető. A segítség egyénre szabott, maximálisan a pácienshez igazodik, beszélgetéssel kezdődik miközben belső útmutatással választom ki a megfelelő technikákat, segítséget. Ez többek között lehet: auratisztítás, csakratisztítás, angyali szívkapcsolat, vezetett vizualizációs gyakorlat, koncentrációs gyakorlat, Lélekzet Láda elengedés, kártyahúzás, tudatalatti berögződések átprogramozása, vezetett meditáció, pranayama légzőgyakorlat, mantrák, szimbólumok használata, tibeti hangtál terápia, IET...amire a páciensnek szüksége van. A cél, hogy a páciens észrevegye az összefüggéseket a saját életében, megértse az Univerzum spirituális törvényeit, rálátása legyen az életére egy magasabb nézőpontból, hogy legyen lehetősége átértékelni és megoldani, meghaladni a problémát.

 

Időtartam: 1,5 óra; ár: 10 ezer Ft.

Jelentkezés, információ: andrea@lelekzethaz.hu vagy 06-70/7705588.

* GYÉMÁNT ANGYAL KEZELÉS: 

 

 

*SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM:

 

Mi az a spirituális önismeret? Miért kellene nekem tanulnom, hisz mindent tudok magamról. Tudom a nevem, hol élek, kivel, mivel foglalkozom, tudom, hogy szeretem a palacsintát és utálom azt a rosszindulatú Bözsi nénit a szomszédból...És, hogy erről tanuljak is, mikor semmi időm és ki sem látok belőle? Ez a lényeg. Tényleg ki sem látunk belőle.

DE KIBŐL NEM LÁTUNK KI?

 

A tanfolyamon megtanulsz meditálni, megtanulod mi az a Hermetika, milyen szerepeket játszunk életünk során, mi az az energetikai anatómia, milyen energiaközpontjaink vannak és azok hogy működnek. Megismerkedsz a spirituális fejlődés állomásaival. Lehetőséged nyílik egy tágabb látásmóddal szemlélni a világot, így átláthatóbbá válnak kapcsolataid, küzdelmeid, fájdalmaid, elfogadóbbá válsz, fejlődsz. Az elmélet mellett minden alkalommal gyakorlatokkal, technikákkal is dolgozhatsz magadon. Felfedezed az összefüggéseket a dolgok között, felfedezed az "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét a saját életedben is. Már nem kívülállóként figyeled életed történéseit, hanem annak szerves alkotójává és nem elszenvedőjévé leszel.

 

Elmélet és gyakorlat. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk! Időtartam: 9 alkalom, havi 1x 2óra. Van lehetőség jelentkezni délelőtti illetve esti csoportba. Délelőtti csoport pénteki napokon:10.00-12.00-ig, esti csoport keddenként: 18.00-20.00-ig. Ár: 5 ezer Ft/2óra, ami a helyszínen, alkalmanként, készpénzben fizetendő. A csoport betelt! A következő tanfolyam kezdőidőpontjai: 2016. szeptember 27. kedd 18.00 illetve 2016. szeptember 30. péntek 10.00. Információ, jelentkezés: andrea@lelekzethaz.hu vagy 06-70/7705588.

 

*SPIRITUÁLIS ENERGIA WORKSHOP

2016. június 25.

Részletek: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=spiritualis-energia

 

*SZERVEZETT SZERETETKÜLDÉS SZERTARTÁS

 

Mottó: Szeretet és Szolgálat

Meditációban kaptam ezt az útmutatást, amit vezettetéssel havonta meghatározott időpontban végzünk a szeretet és a szolgálat jegyében. A szertartás nem helyhez kötött és bárki képes végezni. CSATLAKOZZ!

Hogyan?

Lásd a Szervezett Szeretetetküldés menüben!

 

 

 

 

 

 

 

*HANG- ÉS REZGÉSTERÁPIA

 

 

http://lelekzethaz.hu/index.php?oldal=ter-tibeti

 

 

 

 

 

 

* ITT AZ IDŐ - Rózsás Andrea előadása az aktuális energetikai változásokról

Részletek: http://lelekzethaz.hu/index.php?oldal=itt-az-ido

 

* FELEMELKEDÉS TANFOLYAM

Tudatunk új síkokra terjeszkedik! 

Részletek: http://lelekzethaz.hu/index.php?oldal=tanf-fel-1

 

 

*LÉLEKZET LÁDA:

Ez egy általam kidolgozott technika, ami gyakorlati segíséget nyújt a lelki tisztuláshoz.

 

 

Kész vagy cselekedni a jóllétedért?

Szeretettel várlak!

 

Bármilyen felmerülő kérdésedre szívesen válaszolok! E-mail: andrea@lelekzethaz.hu Telefon: 06-70/7705588.

 

 

"Ami lent van, az megfelel annak , ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd." Hermész Triszmegisztosz: Smaragdtábla.

 

 

Aktuális:

2016. június 20. hétfő 20 óra SZErvezett SZEretetküldés 24. 

A Lélekzet Ház aktuális programjairól a www.lelekzethaz.hu honlapon tájékozódhatnak!

 

 
 

Feliratkozás
a hírlevelekre:

Név:
Email:
www.lelekzeteloadasok.hu  |   www.lelekzethaz.hu  |   www.energiaterapiaoktatas.hu